English franšais deutsch espagnol nederlands Italiano  
 
  Het Spel Shuffleboards Accessoires Demoroom contact  
 
 
 
         
 
 
 
Knock Off
Crazy Eight
Horse Collar
Target
Tap and Draw
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ALTIJD EN OVERAL FUN

In Europa is het publiek nog niet echt vertrouwd met het fenomeen SHUFFLEBOARD, nochtans is het van oorsprong Europees. In Amerika zijn shuffleboards een echte hit zowel in de bedrijfs- als particuliere wereld. EUROSHUFFLE is trots het spel aan onze kant van de oceaan exclusief te kunnen lanceren!

Shuffleboard is een amusementsspel dat z'n roots vind in curling, bowling, sjoelbak en petanque. Het spel bestaat in diverse varianten. Het is leuk voor alle leeftijden. Shuffleboard is competitief en ontspannend, en vergt enkele vaardigheden waar u snel mee vertrouwd bent. Een beetje geluk kan natuurlijk ook geen kwaad!

Shuffleboards bestaan in verschillende modellen en lengtes; en zijn geschikt voor hotellobby's, amusementscentra,... maar natuurlijk ook voor bij u thuis!

 

 

CHAMPION SHUFFLEBOARDS

EUROSHUFFLE verdeeld de boards van CHAMPION, de #1 Amerikaanse fabrikant. Champion Shuffleboards zullen binnenkort overal opduiken, dus mis de boot niet!

  • Sinds 1988 focust Champion zich op het vakmanschap voor het bouwen van hoge kwaliteitstafels.
  • Champion biedt een fantastisch systeem aan waardoor u als uitbater uw investering méér dan de moeite waard maakt: een betalend systeem met pingate.
  • Champion's Sun-Glo reeks presenteert een verfijnde serie accessoires en poeders die uw tafel op en top compleet maakt!
  • Champion is ook uniek in het gebruik van de lifetime polymeer eindlaag wat de tafel uiterst duurzaam maakt.

 

 

GESCHIEDENIS

The Story

 

 

 
 
 
         
©2007 · Euroshuffle bvba · Industrielaan 33 · 8820 Torhout · Belgium
T +32(0)50216998 · E info(at)euroshuffle.com